info
Welkom op onze nieuwe website.

Over Ons

Onze Bedrijfsdoelstelling

Onze Geschiedenis

Carrec Versnellingsbak Revisie is opgericht in 1988 en is in de afgelopen 27 jaar uitgegroeid tot versnellingsbak revisie specialist van handgeschakelde versnellingsbakken.

Zelfs een klein versnellingsbak reparatie eist gedegen kennis, jaren evaring en een goed inzicht in het kiezen van de juiste gereedschappen en onderdelen.

Om te achterhalen welke onderdelen defect zijn is niet zo moeilijk. Echter, om te begrijpen waarom deze onderdelen defect geraakt zijn, is jarenlange deskundigheid en ervaring met het reviseren van versnellingsbakken, een must. Het kan zijn dat het betreffende onderdeel gewoon versleten is, maar meestal is dit niet het geval. Meestal heeft de slijtage te maken met constructie- of ontwerpfouten van de betreffende versnellingsbak, waardoor een mankement steeds weer terugkomt in een zelfde type transmissie. Koopt u een tweedehands versnellingsbak, dan is de kans groot dat deze vrij snel weer kapot gaat. Soms is het gewoon een montagefout vanaf de fabriek, maar ook dit moet worden opgespoord om herhaling te voorkomen.

Walter Huskens, Eigenaar bij "Carrec Versnellingsbak Revisie"

Alle versnellingsbakken worden volledig uit elkaar gehaald en alle onderdelen worden grondig gereinigd in een ultrasoon bad. Daarna doen wij elke onderdeel uitvoerig inspecteren op eventuele defecten of slijtage.


Waarom ons kiezen
Hoe wij werken
Doorlooptijd
De laagste prijzen
6-versnellingsbak Audi S5 Coupé 4.2 V8 FSI Quattro

Audi S5 Coupe 4.2 V8 FSI Quattro

Defecte lager op de ingaande as. Foutieve montage na koppeling vervangen.

7 speed VW DSG versnellingsbak

7 speed VW DSG versnellingsbak

Kegellagers kapot gelopen door foute fabrieksafstelling.

5-Versnellingsbak Audi A4 Quattro 4wd

Versnellingsbak Audi A4 Quattro

Pignon lager kapot gelopen door een foutieve afstelling.